nina campbell catha behangpapier collectie via luxury by nature

Behang Nina Campbell Cathay Collectie

Osborne and Little hebben ons laten weten dat de bekende Britse interieurontwerper Nina Campbell met een nieuwe behang collectie komt. Al eerder ontwikkelde zij schitterende behang- en stoffen voor Osborne and Little.

De nieuwe behang collectie van Nina Campbell is genaamd Cathay, en geinspireerd op het oude China, uit de tijd dat het nog een keizerrijk was.

De collectie sluit nauw aan op zowel een klassiek interieur, als in een eigentijds interieur.

Patronen zijn o.a. Cathay Parade, dat een voorstelling schetst van een Chinees festival, met figuren in feestelijke traditionele ceremoniële gewaaden. Voorzien van parasollen en vlaggen. Over een pad lopend, naar stijlvolle pagoda’s.

Behang Nina Campbell Sansui heeft een trellis met ornamenten. De naam van dit behang, Sansui, is afgeleid van een tuin in Shanghai. Het patroon zelf is geinspireerd op een antiek Chinees kamerscherm.  Sommige van deze behangen zijn afgewerkt met een metallic inkt, wat het een extra touch meegeeft.

Behang Penglai is een schilderachtig opgezet beeld van de Imperial Garden. Met prachtige takken, bloessem en vogels.

Behang Pamir is een schitterend geschilderd paisley motief, verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

Behang Suzhou is een streepbehang met banen van boemen en boeketten.

Behang Khitan is een weelderig paisley damask behang, beschikbaar in matte en metallic kleuren. De naam Khitan is vernoemd naar een oude stap uit Noord China.

Behang Mahayana is geinspireerd op de ceintuur van een kimono. Gevlochten als een mand, over de volle hoogte en breedte. Beschikbaar in 6 verschillende kleurvarianten.

 

nina campbell behang, via luxurybynature.nl
Nina Campbell Sansui behang uit Nina Campbell Cathay, via Luxury By Nature.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *