sanderson clemintine behang

NIEUW: Sanderson Voyage of Discovery Behangcollectie

De nieuwe Sanderson behang en stoffencollectie ‘Voyage of Discovery’ is een eerbetoon aan onze reislustige voorvaders wiens trouwe verslagen van hun ontdekkingen zo’n grote invloed uitoefenden op vele aspecten van ons dagelijks leven. Van de natuurlijke geschiedkundigen van de 17de eeuw die hun wetenschappelijke ontdekkingen zo prachtig illustreerden, tot de recreatieve vakantiegangers van het latere Victoriaanse tijdperk die aandenken verzamelden van hun reizen – deze beelden spreken ook vandaag de dag nog tot de verbeelding en roepen een gevoel van avontuur en vrijheid op.

Sanderson Voyage of Discovery

De Sanderson Voyage of Discovery reis voert ons door het Caraïbische gebied en Zuid-Amerika; een ontdekkingsreis van de exotische, verrukkelijke kleuren van de flora en fauna van het zuidelijke halfrond. Van oceaanbedden tot ondeugende kapucijnapen, weelderige varens en zeer gedetailleerde botanische tekeningen – de Sanderson behang studio is erin geslaagd de essentie van deze schitterende geschilderde illustraties te vangen De behang en stoffen collectie bestaat uit acht bedrukte stoffen en twee borduursels, en deze worden aangevuld door zeven soorten vlies behang.

De Sanderson studio lanceert tevens Pyramus & Thisbe, een klassieke collectie damasten met veelzijdige en duurzame weefkwaliteiten. Beide zijn verkrijgbaar in 11 kleuren en worden aangevuld door Palampore weefstoffen; een Sanderson favoriet die in 4 kleuren verkrijgbaar is.

De nieuwe Sanderson behangcollectie is online te bestellen via Luxury By Nature.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *