Galleries

3x Tegelbehang In De Media

house to home tegel behagn reportageBehang met het patroon en effect van tegels komen in steeds meer behangcollecties voor. Dat valt ook de media op. Zoals hier, met een kleine reportage in House to House van maart 2014. Waar het Harlequin Akoa behang met verweerde tegels een hoofdrol speelt.

Cole and Son heeft in het blauw het Oosters aandoende Picadilly behang.

En Coordonne heeft een prachtige collectie tegelbehang uit oude Spaanse paleizen.

Elle Decoration UK Kleurt Groen

In het aprilnummer van Elle Decoration UK ruim baan voor de kleur groen.

GREEN SHOTS

There’s a fabulous boldness to this season’s greens, which go tropical or graphic, offering rich, leafy hues with a modern twist.

Reportagefoto 1: kubus en rechtse behang Manila van Sanderson.
Reportagefoto 2: Ook de Manila uit Voyage of Discovery.

De stoel is bekleed met stof van Studio Job, in de vorm van een doolhof. Cole and Son heeft hier een perfect passend behang bij, Palace Maze.

NIEUW: Cole and Son Folie Behangcollectie

Het Engelse behangmerk Cole & Son heeft haar nieuwe behangcollectie Folie geintrodueerd. Folie is geinspireerd op het rijke Franse leven, uit de tijd dat het er nog kastelen gebouwd werden.

Hieronder een aantal sfeerafbeeldingen uit de collectie. Wilt u de verschillende kleurcombinaties zien, klik dan hier.

De Cole and Son Folie behangcollectie online bekijken en kopen.

De website Cole and Son.

NIEUW: Sanderson Voyage of Discovery Behangcollectie

De nieuwe Sanderson behang en stoffencollectie ‘Voyage of Discovery’ is een eerbetoon aan onze reislustige voorvaders wiens trouwe verslagen van hun ontdekkingen zo’n grote invloed uitoefenden op vele aspecten van ons dagelijks leven. Van de natuurlijke geschiedkundigen van de 17de eeuw die hun wetenschappelijke ontdekkingen zo prachtig illustreerden, tot de recreatieve vakantiegangers van het latere Victoriaanse tijdperk die aandenken verzamelden van hun reizen – deze beelden spreken ook vandaag de dag nog tot de verbeelding en roepen een gevoel van avontuur en vrijheid op.

Sanderson Voyage of Discovery

De Sanderson Voyage of Discovery reis voert ons door het Caraïbische gebied en Zuid-Amerika; een ontdekkingsreis van de exotische, verrukkelijke kleuren van de flora en fauna van het zuidelijke halfrond. Van oceaanbedden tot ondeugende kapucijnapen, weelderige varens en zeer gedetailleerde botanische tekeningen – de Sanderson behang studio is erin geslaagd de essentie van deze schitterende geschilderde illustraties te vangen De behang en stoffen collectie bestaat uit acht bedrukte stoffen en twee borduursels, en deze worden aangevuld door zeven soorten vlies behang.

De Sanderson studio lanceert tevens Pyramus & Thisbe, een klassieke collectie damasten met veelzijdige en duurzame weefkwaliteiten. Beide zijn verkrijgbaar in 11 kleuren en worden aangevuld door Palampore weefstoffen; een Sanderson favoriet die in 4 kleuren verkrijgbaar is.

De nieuwe Sanderson behangcollectie is online te bestellen via Luxury By Nature.

NIEUW: Zoffany Tespi Behang & Stoffen

Het Engelse stoffen en behangmerk Zoffany heeft onlangs een nieuwe collectie geïntroduceerd, genaamd Tespi.

De Tespi behang collectie is geïnspireerd op de rijke cultuur van Italië en de nalatenschap van Mariano Fortuny, die het grootste gedeelte van zijn leven woonde en leefde in Venetië.

De bijpassende Tespi stoffencollectie is geschikt voor het maken van kussens en gordijnen. En voor het bekleden van banken en stoelen.

Het behang The Gondolier heeft een patroon van Venetiaanse grachten en is geschilderd door Melissa White, die eerder op verzoek van Zoffany de Arden behang en stoffencollectie ontwierp.

Hieronder een kleine impressie.

De Tespi behang en stoffencollectie is in onze winkel te bekijken en te bestellen. Als ook online.