ARTE Selva behang collectie

ARTE Selva behang collectie: Tropisch behang

ARTE Selva behang collectie is wat je noemt Tropique à la limite! Selva illustreert de tropische natuurpracht door het gebruik van natuurlijke materialen, warme tinten en ruwe reliëfstructuren. In deze tactiele collectie dient het ondoorgrondelijke oerwoud als ultieme inspiratiebron. Het schaduwspel van licht en donker creëert een extra dimensie waardoor de gebruikte materialen volledig tot hun recht komen.

ARTE Pandan Behang: Vlechtwerkt

Het ARTE Pandan behang heeft een dessin van vlechtwerk. Het vlechtwerk in tegelvorm vindt haar inspiratie bij de tropische plant pandan. De vezels van deze plant zijn diagonaal in stroken gesneden en ingevlochten. De strakke, diagonale lijnen worden meteen minder abstract dankzij de natuurlijke look & feel.

ARTE Pandan behang

ARTE Corteza Behang

ARTE Corteza behang heeft een subtiel streepmotief, geïnspireerd op de schors van bananenbomen. Dankzij de visgraatvorm speelt het motief met licht en schaduw waardoor de tekening varieert naar gelang de lichtinval.

ARTE Corteza behang

ARTE Capas Behang

De overlappende bananenbladeren van het ARTE Capas behang dessin creëren een rustig geheel doordat de stroken onherkenbaar zijn. Deze faux-uni charmeert door de dakpansgewijze compositie en het zachte, uitgesproken reliëf.

ARTE Capas behang

ARTE Abanico Behang

De waaiervorm van de compositie van pandanbladeren van het ARTE Abanico behang zorgt voor een subtiele ‘collage-look’. Het uitgesproken reliëf van de tekening geeft extra diepte en contrast.

ARTE Abanico behang
Arte Abanico

ARTE Musa Behang

Het ARTE Musa behang is al jaren een van de meest geliefde ARTE behangen. De bladeren van de bananenplant ademen de tropische natuur. Deze print blinkt figuurlijk uit in zijn natuurgetrouwheid en letterlijk in de luxueuze afwerking in metaalglans.

ARTE Musa behang

ARTE Itaya Behang

ARTE Itaya behang vindt zijn print inspiratie bij de Itayapalm afkomstig uit het amazonegebied. Naargelang de kleurkeuze komt er meer of minder contrast tevoorschijn.

ARTE Itaya behang

De Arte Selva behang collectie is hier online te bestellen en in het echt te bekijken in de behangwinkel Amsterdam Luxury By Nature.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *